nsForum logo

Welcome Guest ( Log In )

 
Reply to this topicStart new topic
> Domain And Shared Server Both Redirecting To Wrong Place, Seemed to be working fine yesterday
cbibr
post May 4 2012, 09:19 AM
Post #1





Group: Verified NS Member
Posts: 1
Joined: 4-May 12
Member No.: 17,409



Hi all,

My domain name, www.<domain-removed>.org seems to be redirecting to a non-existent folder based on my netsol hosting package.

Specifically, http://www.<domain-removed>.org seems to be directing to a folder http://<domain-removed>.org/~xxxxxx..../cbi/index.php/ which doesn't exist.

The same thing is happening on my shared hosting space, when I try to go to http://xxxxxx.netsolhost.com it redirects to http://xxxxxx.netsolhost.com/~xxxxxx.xxx.&.../cbi/index.php/

Both of these should be going to a directory /htdocs/cbi on my shared netsol account.

Sorry if this topic exists somewhere else, but the only keywords I can think of (redirecting) are all other topics.

I should point out that I can still access the subdirectories of the /htdocs/cbi folder. For example, I can access my joomla admin panel via http://<domain-removed>.org/administrator/ so some things seem to be working, others do not.

The problem is affecting our email as well, so the faster people anyone can help, the better!

Thanks for your help!

Matt
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Craig
post May 6 2012, 07:21 PM
Post #2





Group: Administrators
Posts: 806
Joined: 23-June 08
From: Pennsylvania
Member No.: 1,317



QUOTE (cbibr @ May 4 2012, 10:19 AM) *
Hi all,

My domain name, www.<domain-removed>.org seems to be redirecting to a non-existent folder based on my netsol hosting package.

Specifically, http://www.<domain-removed>.org seems to be directing to a folder http://<domain-removed>.org/~xxxxxx..../cbi/index.php/ which doesn't exist.

The same thing is happening on my shared hosting space, when I try to go to http://xxxxxx.netsolhost.com it redirects to http://xxxxxx.netsolhost.com/~xxxxxx.xxx.&.../cbi/index.php/

Both of these should be going to a directory /htdocs/cbi on my shared netsol account.

Sorry if this topic exists somewhere else, but the only keywords I can think of (redirecting) are all other topics.

I should point out that I can still access the subdirectories of the /htdocs/cbi folder. For example, I can access my joomla admin panel via http://<domain-removed>.org/administrator/ so some things seem to be working, others do not.

The problem is affecting our email as well, so the faster people anyone can help, the better!

Thanks for your help!

Matt


I removed your domain name and other items that identify your hosting package from your post to protect the security of your package. When I go to your site, it is currently working. It would seem that the path settings for Joomla or something else were wrong and are now correct.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 

RSS Lo-Fi Version    Network Solutions © 2011 Time is now: 1st September 2014 - 10:55 PM
Domain Names | Web Hosting | Web Design | Shopping Cart Software | Online Marketing | SSL Certificates