nsForum logo

Welcome Guest ( Log In )

 
Reply to this topicStart new topic
> Setting Php Values Not Taking Effect
WWhite
post Nov 6 2014, 01:15 PM
Post #1





Group: Verified NS Member
Posts: 3
Joined: 31-October 14
Member No.: 23,400



I need to modify a couple of items in the PHP.ini file to fix a WPress theme error. (worked with theme developers to figure that out). I following the instructions at
http://www.networksolutions.com/support/ph...ed-hosting-faq/
but the changes do not take effect (verifed via phpinfo and a wordpress admin tool). I also reviewed new php.ini.coalesced file and it appears to be picking up my changes.

Any guidance appreciated


Go to the top of the page
 
+Quote Post
WWhite
post Nov 6 2014, 06:05 PM
Post #2





Group: Verified NS Member
Posts: 3
Joined: 31-October 14
Member No.: 23,400



QUOTE (WWhite @ Nov 6 2014, 02:15 PM) *
I need to modify a couple of items in the PHP.ini file to fix a WPress theme error. (worked with theme developers to figure that out). I following the instructions at
http://www.networksolutions.com/support/ph...ed-hosting-faq/
but the changes do not take effect (verifed via phpinfo and a wordpress admin tool). I also reviewed new php.ini.coalesced file and it appears to be picking up my changes.

Any guidance appreciated


My apologies...Operator error
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 

RSS Lo-Fi Version    Network Solutions © 2011 Time is now: 26th March 2017 - 01:53 AM
Domain Names | Web Hosting | Web Design | Shopping Cart Software | Online Marketing | SSL Certificates